Slik Styler Du Håret Ditt Med En Dyson Airwrap

I dag skal jeg prøve å skrive en detaljert guide til deg om hvordan du styler håret ditt på den vakreste og beste måten med en Dyson Airwrap :).

Jeg har blitt spurt om jeg kan forklare hvordan du styler håret ditt med en Dyson Airwrap, og hvilke produkter jeg bruker i en styling med en Dyson Airwrap. La oss ikke glemme at dette stylingverktøyet bare er en føner, så du kan ikke forvente super holdbarhet.

Holdbarheten til Dyson Airwrap har mye å gjøre med kvaliteten på håret, på håret mitt er den magisk og er faktisk det stylingverktøyet jeg bruker mest!

Jeg begynner med å sjamponere håret

Alltid når jeg ønsker å få til en komplett styling med en Dyson Airwrap, starter jeg med å sjamponere håret, og med det sagt har vi de beste forutsetningene for deretter å jobbe med verktøyet.

Jeg liker å bruke en volumsjampo når jeg skal føntørke håret, og her er et tips om en sjampo jeg liker veldig godt, og det er Joifull volumsjampo fra Joico.

Påfør produkter før føntørking

Når jeg nå har vasket håret, tørker jeg det med et håndkle og børster gjennom, deretter påfører jeg de produktene jeg vil ha i håret før jeg begynner å style det.

Jeg starter med å bruke en varmebeskyttelse og jeg elsker Cream Heat Spray fra Maria Nila, etter det pleier jeg å gå inn med en mousse i hodebunnen og jeg elsker denne moussen så mye og den kommer fra Oribe og heter Grandiose Hair Plumping Mousse!

Føntørk håret

Nå har du påført de produktene du ønsker i håret og nå begynner du å føne håret, når du gjør det så blåser du gjennom håret i alle forskjellige retninger så vi kommer inn med varme nedenfra også, det er praktisk å stå opp og ned med hodet.

Tørk håret ca 80% tørt, det er bra om håret ikke er helt tørt bare fordi stylingen holder bedre om det fortsatt er litt fuktighet igjen i håret :).

Nå er det på tide å begynne å style håret med Dyson Airwrap!

Det er på tide å begynne å style håret for en virkelig luksuriøs utblåsning, og som sagt er håret fortsatt litt fuktig, men ikke for mye.

Begynn med å dele håret inn i seksjoner, slik at du ikke har for mye hår å jobbe med samtidig. Nå begynner du å ta en passering, og der setter du spolen på verktøyet hvilken retning den skal gå.

Se i speilet og hvis pilen går mot venstre, ja da er det venstre side av håret du jobber med og opp til midten på bakhodet, og omvendt når det gjelder den andre spolen :).

Når du nå holder passé, holder du den midt i håret, men flytter fingrene litt mer opp mot bunnen slik at du kommer opp en bit til. Så starter du verktøyet på maks og holder bare spolen bak passéet ditt, og ved hjelp av luftstrømmen suges håret rundt spolen.

Nå er du på rett spor, og ikke vær redd for å holde passèen riktig, for noen ganger vil man nesten slippe taket og havner ut av “sync”, så hold konsekvent i passèen, og når håret er rundt spolen, holder du i ca. 30 sekunder, og du kan prøve å trekke håret litt frem og tilbake slik at spolen glir og er fleksibel med håret.

Da får du glansen på en helt annen måte når du drar spolen frem og tilbake, når du har kjørt passé i ca 30 sekunder, drar du opp knappen på verktøyet og kjører kald luft i ca 20 sekunder for det den kalde luften gjør er at den kjøler ned krøllene og da fikseres håret og holder dermed bedre :).

Når du er ferdig med seksjonene dine og har den siste seksjonen igjen som er topphåret, så pleier jeg å gå inn med varmluftsbørsten deres og jobbe frem enda mer volum. Hvis man har gardinlugg eller kortere hår rundt ansiktet så ønsker jeg å få mye volum akkurat der, og da tar jeg varmluftsbørsten og legger først “under” luggen og føner/ruller børsten fremover og så snur jeg den og avslutter med håret foran spolen og ruller bakover.

Så føntørker jeg den siste seksjonen som er topphåret med Dyson Airwrap fat akkurat som du har gjort i hele håret, og så er du ferdig :).

Introduser produkter etter føntørking

Jeg liker ikke å forberede håret med for mange produkter når jeg føntørker med Dyson Airwrap, men jeg bruker gjerne en lett teksturspray for å “binde” posen litt og få krøllene til å samle seg.

Når håret har kjølt i ca. 10-20 minutter, avhengig av hvor mye tid du har til rådighet, liker jeg personlig å børste gjennom håret og få det skikkelig glatt og deilig. Jeg liker ikke når det er for krøllete, men hvis du har et hår som er vanskelig å få stylingen til å holde, ville jeg bare børstet litt lett eller trukket fingrene gjennom.

Nå har jeg børstet gjennom håret og så går jeg inn med en ganske lett teksturspray, testet en her om dagen fra Maria Nila som jeg syntes var veldig fin og den heter Texture Spray. Her er også en link til Dyson Airwrap :).

Håper dere får bruk for guiden min og at dere forstår beskrivelsen min, jeg setter pris på tilbakemeldinger så kommenter nedenfor hvis det er noe dere ikke forstår eller hvis dere ønsker noe annet jeg kan tipse eller skrive om :).

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X