Slik Får Du Flatt Hår Til Å Vare Hele Dagen

I dagens innlegg vil jeg gi tips om hvordan du får flatt hår til å vare så godt som mulig!

Når vi ønsker å oppnå et resultat der håret er rett, vil vi ikke ha et krusete og fluffy hår, men vi vil ha det glansfullt med en luksuriøs følelse! Personer med naturlig og krøllete hår har ofte problemer med krusete hår, men det kan også ramme personer med veldig tynt og fint hår. Oftest kan årsaken være mangel på fuktighet i håret!

Begynn med en sjampo som inneholder mye fuktighet

De som skriver om tips til hvordan man får flatt hår til å holde bedre, har 99% av håret sitt fallende og det er som regel frizz. Da vil jeg råde deg til å vaske håret med en sjampo som inneholder mye fukt og som vil tynge ned håret slik at det ikke blir så “hårete”. En sjampo som jeg elsker og som alltid er på badet mitt er Maria Nila- True Soft Shampoo!

Bruk olje og varmebeskyttelse i håret

Før vi går inn med hårføneren er det viktig å alltid bruke varmebeskyttelse for ellers kan håret bli alvorlig skadet, jeg maser alltid om varmebeskyttelse men det har veldig stor innvirkning på håret! Etter at du har brukt varmebeskyttelse går du inn med ekstra fuktighet dvs hårolje, og oljen bør du unngå å ta i hodebunnen, men det er helt avhengig av hvor tørt håret er, men jeg vil anbefale å ta det i lengdene og jobbe inn produktet ved hjelp av en hårføner.

Føntørk produktene inn i håret

Når du nå skal føne produktene du har påført håret, deler du håret i to seksjoner, da har du ikke så mye hår å jobbe med samtidig. Så blåser du håret “konsekvent” nedover og bruker munnstykket på føneren fordi det hjelper til med å forme håret der du vil ha det! Gå også inn med en rundbørste og jobb hvert hårstrå for seg, resultatet av det er at hvert hårstrå får ned frizzen. Der har du gjort mye arbeid allerede før du bruker rettetangen, som også sliter mer på håret ditt.

Et tips på en MAGISK hårføner er Dyson Supersonic, og der får du fantastiske dyser som bidrar til å redusere frizz i håret.

Nå er det på tide å gå inn med rettetangen

Nå har du sannsynligvis gjort mye av arbeidet allerede, og det betyr at nå når rettetangen skal brukes, trenger du ikke å slite så mye for å få et rett og glansfullt hår. Når du går inn med rettetangen, deler du håret inn i 3-4 seksjoner og har en kam i hånden, når du nå fester tangen inntil hodebunnen, starter du alltid med kammen først i det siste du holder. Du trykker tangen inntil hodebunnen, og når du trekker, har du kammen før tangen, noe som hjelper håret til å være fleksibelt og reduserer krus. Resultatet av å gjøre det på denne måten er et glatt og skinnende utseende!

En rettetang som jeg elsker, er ghd platinum.

Det siste som trengs for å få det komplette utseendet

Sist men ikke minst går vi inn med litt hårolje igjen om nødvendig, tips er Maria Nila – True Soft Argan Oil som ikke tynger ned for mye, du har forberedt håret med mye fukt allerede så det kan være lurt å bare ta et lite pump og fordele i håret. Etter det sprayer vi med glansspray på hele håret slik at det får enda en liten touch av glans!

Håper denne guiden har gitt deg tips til hvordan du får mye tyngde i det glatte håret ditt og hvordan du unngår krusete hår :).

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X