7 Tips Til Hvordan Du Kan Holde Frisyren Hele Dagen Lang

I dag skal jeg dele de beste hackene som får frisyren din til å vare bedre :).

Vi skal gå inn på hvordan du får volumet og krøllene til å vare, jeg mener et vakkert krøllete hår løfter enhver look. Samtidig vil vi ikke ha for mye produkt i, så jeg vil gi mine 7 beste tips uten å måtte forberede håret for mye!

Det første trinnet er å avgifte håret!

Begynn med å bruke en djuprensende sjampo, så renser vi håret for masse urenheter og produktrester, som deretter vil være nøkkelen til å få et hår som er lett å jobbe med og som fremmer volum og glans. En sjampo som jeg elsker og bruker mye er Maxi.Wash fra Kevin Murphy.

Deretter går vi inn med en volumgivende sjampo

Bruk en volumgivende sjampo for å gi tekstur til håret før du krøller det. Sjampoen hjelper håret med å bygge opp volum i bunnen. En volumgivende sjampo gir en røffere følelse som får stylingen til å vare lenger.

Nå er det på tide å forberede håret med produkter

Etter at du har vasket håret med en volumsjampo, er det godt å gå inn med et volumprodukt som gir struktur og skaper forutsetninger for at stylingen skal holde mye bedre. Du kan også gå inn med en mousse fordi den også fremhever volum og stabilitet i håret. Jeg har en volumspray som er helt fantastisk som heter Oribe – Maximista Thickening Spray, hvis du har problemer med å få volum er denne volumsprayen et must!

Her er noen tips til et godt krølltangjern

En krølltang som jeg synes er veldig bra er ghd curve soft curl, den gjør at du får fine krøller og ved hjelp av selve “klemmen” som du vikler håret rundt kan du også bestemme hva slags finish du vil ha i toppene!

På tide å begynne å krølle håret på best mulig måte!

Nå er det viktig at du krøller håret på riktig måte, begynn med å dele håret inn i seksjoner og begynn deretter nedenfra og jobb deg oppover. Hvis du vil at håret skal holde seg så bra som mulig og du kanskje har et hår som faller flatt ganske lett, tar du en smal passé hele tiden.

Du føler kanskje at det blir for mange “små krøller”, men du børster likevel gjennom håret og da faller det sååå fint! Etter at du er ferdig er det viktig at håret får avkjøles i ca. 20 minutter før du påfører produkter som hårspray etc. Du kan også ta små spenner og feste krøllene i håret så beholder det formen enda mer!

Nesten ferdig, men nå skal vi få enda mer tekstur i håret

Nå anbefaler jeg at du går inn med en god hårspray, teksturspray eller en tørrsjampo i håret, men du skal også være litt forsiktig med å forberede håret for mye med bare hårspray, men stol på forjobben du har gjort med volumsjampo etc. Det er de produktene som gjør at stylingen holder i lengden. Personlig elsker jeg å bruke en teksturspray, den binder håret så godt sammen! Et tips på en god teksturspray er Vision – Texure Spray.

Det er tid for mitt siste tips og “the final touch”

Jeg håper du føler deg fornøyd med stylingen din, og at du har fått litt ny inspirasjon. Uansett hårtype så synes jeg det er et must å gå inn med glansspray som siste produkt, håret kan bli litt matt akkurat når man har krøllet og hatt spray i etc. Går man inn med glansspray som siste produkt så blir det magisk og ser luksuriøst ut igjen ;). En av mine favoritter er Maria Nila – Shimmer Spray.

Håper dere har fått noen tips til gode hacks for en bærekraftig styling :).

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X