Beste Volumsjampo (Best i Test 2024)

I dag skal jeg fortelle deg hvilke volumsjampoer som er best og hvorfor!

De siste årene har vi blitt veldig interessert i å få mye volum i håret og er opptatt av å finne en god sjampo som gir mye volum. Jeg vil også anbefale et godt budsjettalternativ som holder god kvalitet og pris.

Jeg synes det har vært vanskelig å finne effektive volumsjampoer, men jeg har testet selv i et par år og føler at jeg nå har muligheten til å gi en ærlig anmeldelse av hva jeg synes :).

Håper jeg kan hjelpe deg i denne artikkelen til å finne den beste volumsjampoen til håret ditt!

Det første tipset jeg vil nevne, er Joico-JoiFull schampo (Best i test)

JoiFull volymschampo
JoiFull volymschampo

Denne volumsjampoen har fulgt meg jevnt og trutt det siste året og den gjør virkelig jobben sin! Joifull volum sjampo etterlater håret veldig rent og luftig noe jeg elsker, sjampoen skummer veldig mye og fjerner urenheter og oljer som tynger ned håret.

Mange volumsjampoer skummer vanligvis ikke så mye og det synes jeg er et stort pluss med denne sjampoen slik at produktet kommer ned og jobber i håret, og dermed gir resultatet av luftighet og volum.

Joifull volum sjampo er veldig god å bruke og 300ml er nok for lang tid, sjampoflasken og balsamemballasjen er ikke den samme i emballasjen så det er umulig at du tar feil.

Sjampoen inneholder litt mer produkt enn balsamen gjør, noe som også er smart fordi du vanligvis ikke bruker så mye balsam som sjampo. Når man skal påføre produktet i håret så gjør man som vanlig at man skyller håret og så inn med et klikk og masserer inn og så en runde til og så skyller man ut.

Jeg synes det går like bra at håret får tørke av seg selv eller at du bruker en hårføner etterpå, men selve effekten blir den samme uansett hvilket alternativ du velger etter at du har dusjet.

Min nummer to er Maria Nila- Pure Volume Schampoo

Pure Volume Schampoo
Pure Volume Schampoo

Pure Volume Shampoo er en volumgivende sjampo som er positiv hvis du ønsker å få mye volum i håret. Sjampoen har en veldig frisk og herlig duft med innslag av sitron, hyasint men også litt tyggegummifølelse, lukter fantastisk!

Jeg synes personlig at denne sjampoen passer best om man har litt tynnere hår med fine hårstrå, da synes jeg den er magisk. På tykt hår kan jeg noen ganger oppleve at den ikke helt når ned i bunnen og rengjør og kan derfor bli litt kløende etter en tids bruk.

Denne sjampoen fra Maria Nila er den sjampoen som går inn og renser minst i deres sjamposerie, nettopp for å ikke tynge ned håret for mye og dermed kunne fokusere på volumet. Det er bare et lite tips jeg vil gi, men så er det kanskje noen som har tykt hår som ikke merker det “problemet” i det hele tatt :).

Maria Nilas Volume Shampoo inneholder Pro-Vitamin B5 som gir volum til håret, det holder lenger og gir fuktighet. Et tips som jeg har fått fra leverandøren er å alltid bruke balsam til volumsjampoen deres nettopp fordi håret kan bli flokete i lengdene etter bruk hvis man ikke bruker balsam etterpå.

Hvis du vil ha maksimalt volum i håret, bør du bruke hele serien deres med sjampo, innpakning, balsam og til slutt volummoussen deres. En ting til er at alle produktene deres er veganske og ingrediensene er skånsomme mot håret, dyrene og planeten!

Hvis du vil kjøpe Maria Nilas produkter og du er i Ängelholm, kan du gå til Salong Anders for et fantastisk utvalg :).

Mitt tredje tips er Aussome Volume Shampoo som det beste budsjettalternativet!

Aussome Volume Schampoo
Aussome Volume Schampoo

Dette er en veldig rimelig sjampo som gir fuktighet, volum og en fyldigere følelse. Jeg vil si at denne sjampoen passer best til tynt hår som trenger volum.

Selv om dette er et budsjettalternativ, har Aussie vunnet en rekke prestisjetunge priser, og de holder en høy kvalitetsstandard samtidig som de holder prisene lave, noe jeg synes er imponerende!

Sjampoen inneholder australsk humle, noe som betyr at humleproteinet dekker hårstrået og bidrar til å gjenoppbygge håret. Formelen inneholder verken silikoner eller fargestoffer, duften av sjampoen er australske plommer og lukter veldig fruktig og godt!

En ting til er at man får mye produkt for pengene med tanke på at pakken inneholder 500ml, det kan sies å være mye sjampo for en billig penge.

Mer enn dette trenger jeg ikke å legge til, det er et budsjettalternativ og det er ikke så mye å anmelde angående de produktene, men jeg håper dere som tester volumsjampoen deres blir fornøyde!

De beste ingrediensene i en volumgivende sjampo

Volumsjampoer for fint hår trenger vanligvis ingredienser av høy kvalitet. Når du leter etter volumprodukter, kan du se etter protein, som også kalles keratin og bidrar til å skape struktur i håret.

Hvis det er mangel på protein i håret, mister det sin elastisitet og blir livløst og kan til og med falle ut. Vi har også hydrolysert hveteprotein, som også er en god ingrediens i en sjampo, da det bidrar til å fylle hullene i hårstrukturen, noe som resulterer i fyldigere og tykkere hår!

Vi har også glyserin som er en fuktighetsbevarende ingrediens som trekker til seg vannmolekyler i håret og bidrar til mykhet og glans :).

En ingrediens som jeg synes er veldig viktig, er antioksidanter som bidrar til å beskytte håret mot frie radikaler som angriper hårsekkene. Dette kan føre til langsommere hårvekst, håravfall og generelt tynnere hår.

Når du sjamponerer håret, er det alltid viktig å gjøre det to ganger, for første gang får du bare renset håret for smuss og døde hudceller, noe som er ganske ekkelt. Runde nummer to renser du håret i dybden slik at det blir rent og fint og kan oppnå et fantastisk volum i håret.

Trinn nummer to er å bruke balsam og aldri bruke balsam i hodebunnen, spesielt når du vil oppnå volum i bunnen. Fokuser på å påføre balsamen fra ørene og nedover og la den sitte i noen minutter, og skyll deretter!

Hvordan vet du om en sjampo er god?

Hodebunnen kan lett bli irritert og tørr, så det er lurt å bruke en sjampo som ikke inneholder sulfater.

Hva gjør volumsjampo?

Den er skånsom mot håret når du vasker det, og tilfører håret en herlig tekstur som gjør det lettere å få volum i bunn og lengder.

Hvilken sjampo er best for tynt hår?

Jeg vil si Joifull Volumising Shampoo fra Joico, som også har blitt kåret til best i test.

Hvorfor skal jeg sjamponere håret to ganger?

Den første gangen fjerner du smuss og rester fra hårprodukter, og den andre gangen renser sjampoen håret dypere og kommer ned i hodebunnen.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X