Beste Varmebeskyttelsen for Håret Ditt (Best i Test 2024)

I dette innlegget vil jeg beskrive hvilke varmebeskyttere som er mine favoritter og hvorfor!

Jeg har skrevet mye om hvor viktig det er å bruke varmebeskyttelse og hvor mye det beskytter håret, så jeg tenkte det var veldig passende å skrive om noen tips som jeg elsker å bruke i håret mitt.

Produktene jeg vil anbefale er testet av meg selv eller på en av kundene mine, så jeg kan derfor gi deg en ærlig mening. Jeg vil også fortelle deg om et fint budsjettalternativ!

Håper jeg kan hjelpe deg med å finne en god varmebeskyttelse til håret ditt slik at det holder seg sterkt og fint :).

Min favoritt er Maria Nila – Cream Heat Spray (Bäst i Test 2024)

Cream Heat Spray
Cream Heat Spray

Denne varmebeskyttelsen er en av mine store favoritter, og jeg har brukt dette produktet i mange år, og jeg kommer alltid tilbake fordi det inneholder mye fuktighet, noe jeg elsker.

Det er en veldig nærende varmebeskyttelse som tilfører fuktighet og glans og bygger opp skadet hår. Produktet har en veldig kremet formel som du sprayer inn i håret og jeg liker veldig godt at det er en sprayfunksjon fordi da fordeles produktet i håret mye lettere.

Innholdet i varmebeskyttelsen er at den beskytter mot UV-stråling og frie radikaler og er også vegansk som alle Maria Nilas produkter. Verdien er 1/5, men varmebeskyttelsen fokuserer kun på å fukte og gjøre håret mykt.

Hvordan du bruker produktet på best mulig måte er at du sprayer produktet i håndkletørt hår, og etter det kan du løfte håret og spraye og til slutt på det øverste håret for da får du en mye jevnere fordeling slik at ikke alt kommer på de øverste delene.

Dette gjør du som jeg beskrev ovenfor før du føner og styler. Når du føler deg ferdig med stylingen kan du også spraye på tørt hår hvis du ønsker å få enda mer tyngde og fuktighet selv når håret er tørt.

Jeg som har krøllete hår kan noen ganger kjenne at håret kan bli veldig krusete avhengig av vær og temperatur, spesielt når jeg er i utlandet og det er fuktig ute er denne varmebeskyttelsen et must for å få litt tyngde og struktur i håret.

Hvis jeg skal gi et lite minus og jeg har også snakket med selgerne om dette merket er at noen ganger er det vanskelig å få ut det siste av produktet, men man kjenner at det fortsatt er der men selve pumpen når ikke helt ned.

Så jeg håper at de har tatt det til seg og kommet opp med en bedre løsning for når produktet begynner å nå slutten, men det er fordi jeg synes det er så bra at jeg vil få ut hver eneste millimeter av produktet :).

Min nummer to er Joico K-Pak Colour Therapy Luster Lock Multi Perfector

Joico K-Pak Colour Therapy Luster Lock Multi Perfector
Joico K-Pak Colour Therapy Luster Lock Multi Perfector

Det er vanskelig når man har to favoritter, og dette er min andre, som også er helt fantastisk for håret. Jeg synes virkelig dette er en ekte klassiker, og det er mange som kaller den “mirakelsprayen”, og jeg forstår virkelig hvorfor.

Joicos varmebeskyttelse etterlater håret med en daglig beskyttelse og tilfører mye glans til håret, produktet gir også en kraftig beskyttelse mot varmeverktøy og det beskytter også mot UV-stråling som lett kan få hårfargene våre til å falme og bli matte.

Varmebeskyttelsen har veldig lett for å rette ut håret og er også super hvis man har barn som ikke liker å bli kjemmet, perfekt å da spraye litt produkt i håret og så er det lett å gre/børste gjennom.

Jeg synes denne varmebeskyttelsen fungerer best for de som ikke vil ha for mye tyngde i håret, den gir like mye fukt til håret men den tynger ikke ned på samme måte som mitt forrige tips jeg skrev om.

Den fungerer hvis håret ditt er skadet og det trenger å bygges opp igjen, da er denne varmebeskyttelsen veldig effektiv, er også super hvis du er ute etter en varmebeskyttelse som er fargebevarende. Visste du at Joicos varmebeskyttelse bevarer fargen mer enn 82 % i opptil åtte uker? Et skikkelig pluss for deg som har hår der fargen løsner lettere enn hos andre.

Påføres i nyvasket og håndkletørt hår, og det er viktig å riste flasken godt før bruk.

Mitt siste tips er Björk – SKYDDA Heat Protector

Björk SKYDDA Heat Protector
Björk SKYDDA Heat Protector

Noen ganger kan jeg ikke gi et budsjettalternativ som har en veldig bra pris, for når det kommer til pleieprodukter er det veldig viktig at det holder en viss standard.

Jeg har prøvd å finne en varmebeskyttelse som ikke koster over 200kr men det er vanskelig, men jeg synes likevel jeg har funnet et litt rimeligere alternativ som jeg også synes er veldig bra 🙂

Björks heat protector har en kremet og litt tykkere konsistens som gjør at den tilfører mye fukt, og jeg må virkelig si at Skydda heat protector virkelig har en evne til å trylle bort frizz. Produktet tilfører mye mykhet til håret og er også lett å rette ut!

Varmebeskyttelsen har en herlig duft med hint av fersken, og produktet har en skånsom formel med bjørkeekstrakt, pantenol og antioksidanter som gir håret en fin og deilig glans. Birch heat protection beskytter håret opp til 220 grader og inneholder også UV-beskyttelse!

Hva skjer hvis du ikke bruker varmebeskyttelse i håret?

Det tåler å gjentas, men varmebeskyttelse er et must hvis du bruker stylingverktøy i håret. Hvis du bruker varme i håret uten først å beskytte det med en varmebeskytter, risikerer du mye.

Først og fremst kan håret misfarges, og det betyr at hvis du bader mye i klor, er mye i solen eller f.eks. har egen brønn, kan håret lett bli grønt, eller hvis du er brunette og er mye i solen, kan fargen falme ekstremt mye. Alt dette kan du beskytte deg mot på en helt annen måte hvis du bruker en varmebeskyttelse i håret, og et enda større pluss er hvis produktet inneholder UV-beskyttelse!

Det som også kan skje hvis du ikke bruker varmebeskyttelse, er at håret risikerer å bli brent. Vi må tenke på hva håret vårt utsettes for fra tid til annen, jeg mener at bruk av varmeverktøy er ekstremt belastende når det gjelder hårets kvalitet. Hvis det er noe tidspunkt du absolutt ikke bør ignorere varmebeskyttelse, er det når vi bruker varme!

Det som til slutt skjer, er at håret har blitt så skadet og ender opp med frizz og ødelagt hår, og det vil du unngå, for noen ganger tror vi ikke at det kan skje, men det kan virkelig bare si poff … og så har noe smeltet eller gått av i håret, og da er det dessverre ikke like gøy lenger.

Så jeg sier bare vær så snill å ta vare på håret ditt når du bruker styling, så slipper du å oppleve ubehageligheter med håret ditt :).

Når bør du bruke termisk beskyttelse?

Ved bruk av hårverktøy som inneholder noen form for varme.

Kan du bruke hårolje som varmebeskyttelse?

Det finnes noen oljer som fungerer som varmeskjold.

Hva er den beste varmebeskyttelsen?

Maria Nila. Cream Heat Spray tror jeg :).

Kan du lage din egen termiske beskyttelse?

Ja, det kan du absolutt.

Hvordan vet du om et varmeskjold er i orden?

Hvis du liker å flate ut håret mye, bør du fokusere på å ha en varmebeskytter som er oljebasert.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X