Beste Teksturspray for Håret Ditt (Best i Test 2024)

I denne artikkelen vil jeg fortelle deg om teksturspray og hvilke som er mine favoritter og hvorfor! Vil også fortelle dere om et billigere alternativ :).

Texture spray er et produkt som jeg har brukt en god stund nå og jeg synes det er et superbra produkt å bruke når man vil sette siste finish på stylingen. Jeg er personlig ikke så glad når det blir for grovt, men det skal kun være en støtte for krøllene eller hvis du vil “leke” med frisyren din.

Så med det sagt så vil mitt fokus være å anbefale sprayer som ikke har for mye stabilitet, men som binder stylingen fint sammen :).

Mitt første tips og min favoritt er ZIG ZAG Root Teasing + Texture Spray

ZIG ZAG Root Teasing + Texture Spray
ZIG ZAG Root Teasing + Texture Spray

Jeg er veldig imponert over R+Co texture spray, og det er også min favoritt akkurat nå! Teksturen i denne sprayen er helt riktig for min smak, jeg har mye stabilitet i håret mitt og derfor synes jeg dette produktet gjør jobben sin helt riktig og perfekt.

Sprayen er et produkt med en lett formel som gir en naturlig stabilitet til håret, men også en luftig og deilig tekstur til håret. Det er et vegansk produkt, noe jeg synes er et pluss når det gjelder hårprodukter. Sprayen dufter veldig godt og føles frisk å påføre i håret :).

Når du skal påføre tekstursprayen rister du flasken ordentlig og så påfører du der produktet ønskes f.eks. jeg pleier å spraye litt lett i lengdene og deretter i toppene slik at jeg kan klemme dem litt og etterpå går jeg inn og sprayer i luggen for der ønsker jeg å få litt ruhet slik at jeg får en fin “bue” i luggen.

Jeg vil si at med dette produktet er det overhodet ingen indikasjon på at håret føles klissete eller stivt og jeg elsker at det ikke blir det, så dette er et godt tips!

Min nummer to er Texture Spray fra Maria Nila

Texture Spray Maria Nila
Texture Spray Maria Nila

Maria Nila Texure Spray er et nytt produkt på markedet som jeg også synes er veldig fint å bruke i håret. Sprayen gir den perfekte lett stylede følelsen i form av volum og lett stadighet, og formelen på tekstursprayen tynger ikke ned håret og den fungerer veldig godt på et skandinavisk hår!

Produktet inneholder ingredienser som Squalane og ekstrakter fra solsikkefrø som bidrar til å bevare fuktighetsnivået i håret og hodebunnen, og det synes jeg er et STORT pluss fordi jeg synes det er så mange sprayer som tørker ut håret noe ekstremt og der er jeg takknemlig for at Maria Nila har tenkt på!

Alle Maria Nila produktene lukter magisk og også deres texture spray som har en duft av jasmin og fersken, så duften er utrolig frisk og fruktig og det liker jeg. Som alle andre produkter fra Maria Nila så er også dette produktet 100% vegansk og selve texture sprayen har 2/5 i holdbarhet, og det synes jeg er så bra at det alltid merkes hvor mye holdbarhet det er i produktene :).

Påføring gjøres i tørt hår og rist alltid flasken før du påfører produktet, så påfører du der det behager men jeg pleier å anbefale å spraye i lengdene og i hodebunnen for å få frem volum og tekstur.

Det siste tipset er Texture Spray fra Vision Haircare.

Texture Spray Vision Haircare
Texture Spray Vision Haircare

Vision texture spray er en gammel favoritt som har fulgt meg i et par år, og jeg vil si at det er en spray som har litt mer stabilitet enn produktene ovenfor. Det er en volumgivende teksturspray som fungerer godt på alle hårtyper og bidrar til å gi volum, fleksibilitet, tekstur og hold!

Jeg liker produktet når jeg virkelig vil få stylingen min til å vare, men da er det også mer ruhet i håret slik at man har det med seg. Det er veldig fint å bruke i en kort frisyre som du vil rote opp og få volum i. Har du et hår som lett vil falle fra hverandre, så er det dette produktet av de tre som jeg har anbefalt som jeg anbefaler :).

Sprayen har en fantastisk duft, så den lukter så godt at jeg til og med bruker den som hårparfyme haha. Den har en duft av jasmin, teblader, cyklamen, vanilje og rose og jeg tror det er en duft til, men som sagt, den lukter helt magisk!!!

Påføring gjøres på samme måte som de overnevnte produktene, så start med å riste flasken og spray deretter ca 20 cm fra hodebunnen og deretter der produktet ønskes. Hvis du ønsker å få mye volum og stabilitet, kan du stå med hodet opp og ned for en grusom effekt.

Når skal jeg bruke teksturspray?

Det er da du vil avslutte med en nydelig finish og deretter gjøre stylingen mer holdbar og luftig.

Hvordan strukturere håret ditt?

Jeg vil si at de beste resultatene oppnås ved å bruke en teksturspray.

Hva er den beste tekstursprayen?

Det er et av alternativene jeg har skissert i denne artikkelen.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X