Beste Lokkprodukter (Best i Test 2024)

I dette innlegget har jeg tenkt å gi tips om tre stylingprodukter til krøllete hår, skal også gi tips om et budsjettalternativ som gir god effekt på håret :).

Når man har krøllete hår ønsker man å definere krøllene på en fin måte istedenfor at det bare blir fluffy og frizzy, og noe som jeg synes er et veldig bra produkt å investere i om man opplever disse “problemene” er et leave-in produkt.

Mange lurer på hva som er det viktigste med krøllete hår, hvordan man tar vare på det på best mulig måte etc. Det viktigste er helt klart å ta vare på håret nøye, og det er ekstra viktig når man har krøllete hår, slik at man unngår å ødelegge håret. Det er viktig å bruke de riktige produktene, og jeg skal i en annen artikkel gi tips om sjampo osv. men i dag skal jeg gi tips om hvordan man får krøllene blanke og fine :).

Min førsteprioritet er Coils & Curls Oil In Cream – Maria Nila

Coils & Curls Oil In Cream
Coils & Curls Oil In Cream

Dette er en leave-in-krem som gir næring til håret og gir effekten av å kunne glatte et krøllete hår jevnt og enkelt. Coils & Curls produktet er et fantastisk produkt hvis håret er veldig tørt og sprøtt, det gir virkelig en fuktighetsgivende effekt til håret og jeg synes personlig det er fantastisk deilig og behagelig å ha i håret.

Blir ikke klissete i det hele tatt, men man kjenner at man kan klemme krøllene og at det gir resultater. Produktet inneholder sheasmør, jojobaolje, aloe vera og vitamin E som gjør håret fuktig, mykt og krusfritt!

Det er to andre stoffer som også er en viktig ingrediens i Oil In Cream, og det er glyserin og squalane, og de bidrar til å låse inn fuktigheten i hårstrået og dermed også beskytte mot slitasje.

Maria Nilas Oil In Cream har en herlig duft av jasmin, bergamott og sandeltre som dufter fruktig og blomsteraktig. Produktet inneholder også Colour Guard Complex, som bidrar til å beskytte mot UV-stråling, bevare fargen i håret og motvirke fargetap ved f.eks. styling og hårvask.

Oil In Cream påføres først og fremst i fuktig hår, der du kan starte med å ta en liten mengde og deretter gre gjennom håret med fingrene. Deretter klemmer du med hendene i toppene opp mot hodebunnen slik at krøllene kommer enda mer ut, og etter det lar du håret tørke av seg selv :).

Skulle du føle at håret blir grovt og krusete etter noen timer kan du ta en liten klikk i tørt hår og klemme krøllene enda mer, men anbefales først og fremst i fuktig hår!

Tips nummer to er Living Proof Curl Definer

Living proof curl definer
Living proof curl definer

Living Proof Curl Definer er en del av curl-kategorien som er basert på biomimetisk vitenskap som holder krøllene sterke og sunne. Dette produktet gir pleie, fuktighet, definisjon, kontroll og fleksibilitet til krøllene dine!

Produktet bidrar til å jevne ut krusete hår uten å tynge det ned, og det synes jeg er flott, for samtidig ønsker man å bevare hårets elastisitet slik at det ikke tynges ned for mye. Kremen gir en deilig og myk tekstur til håret og blir derfor ikke klissete og stivt :).

Jeg synes at Living Proof Curl Definer fungerer kjempebra hvis man f.eks. har et rett og skandinavisk hår som har vanskeligheter med å få stylingen til å holde hvis man styler håret med en Dyson Airwrap som bare er en føner og man kan kjenne at krøllene faller fra hverandre med en gang, da kan man ta en klikk av denne Leave-In kremen og klemme krøllene og da synes jeg stylingen holder mye bedre!

Påføring av produktet foregår i fuktig hår etter hårvask, så påfører du en passe mengde i håret og klemmer krøllene og volumet fra toppene og opp til hodebunnen. Deretter kan du la håret selvtørke eller hvis du føner hodebunnen, eller bruke en trakt som munnstykke på hårføneren, så kan du presse ut enda flere krøller :).

Mitt budsjettalternativ er Cantu Shea Butter Natural Hair Coconut Curling Cream

Cantu coconut curling cream
Cantu coconut curling cream

Dette budsjettalternativet fra Cantu er en krøllkrem som mykgjør og gir definisjon slik at du får lange og fine krøller. Fjerner også frizz i håret og holder krøllene fine og blanke :). Produktet anses å fungere best hvis du ikke tar for mye produkt til å begynne med for da kan håret se fett ut, så begynn med litt om gangen og kjenn deg frem.

Cantu Curling Cream inneholder sheasmør og kokosnøttolje som gir næring til håret og styrker håret slik at krøllene får nytt liv. Produktet er fritt for parabener, sulfater, silikoner og mineralolje.

Påfør denne krøllkremen i nyvasket hår og del håret inn i seksjoner slik at kremen kommer inn i hvert eneste hårstrå, og du kan tilsette mer produkt etter hvert om nødvendig. Jobb deg fra røttene til toppene og style deretter håret som du ønsker :).

Ikke alt kan være 110% når det kommer til budsjettalternativer så duften kan være en smakssak og jeg opplever at den lukter ganske sterkt så man kjenner det, og så kan produktet som sagt bli litt fett hvis man påfører for mye produkt i håret så begynn med litt om gangen.

Hva er en curlingkrem?

En krølldefineringskrem gjør akkurat det den sier, den bidrar til å styrke, definere og forbedre hårets tekstur. Det er et perfekt produkt hvis du vil revitalisere og friske opp krøllene dine, for ingen liker frizz, og en krøllkrem holder håret under kontroll hele dagen. Så når du har påført produktet om morgenen, trenger du ikke lenger å gå inn og justere håret.

Krøllkremen holder håret fuktig takket være naturlige oljer og andre nærende ingredienser som finnes i krøllkremer, og dette resulterer i at håret er mye mer fuktig og glatt etter hver bruk av en krøllkrem :). Hvis du prioriterer fuktighet høyt, synes jeg definitivt at en krøllkrem er det beste alternativet!

Slik bruker du en curlingkrem?

Fordel produktet jevnt i det nyvaskede håret, og fordel deretter en klatt i hånden og kram krøllene fra toppene til hodebunnen.

Hva er bra for krøllete hår?

Jeg hadde foreslått en fuktighetsgivende hårinnpakning, varmebeskyttelse og en hårolje.

Hvor ofte bør du klippe krøllete hår?

Jeg tror ca tre ganger i året, avhengig av hva håret har vært gjennom av kjemikalier etc. Men hvis du har ufarget hår, holder det med tre ganger i året.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X