De Beste K18-Produktene (Best i Test 2024)

I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvilke produkter fra K18 som er mine favoritter og hvorfor :). Det har vært mye snakk om K18s produkter, og det har mye å gjøre med deres K18 Peptide™-serie som hjelper til med å gjenopprette hår som har blitt skadet av kjemiske behandlinger, varmeverktøy eller UV-stråling.

K18 er de første produktene på markedet som bruker biomimetikk, og hva er det biomimetikken gjør? Jo, den gjenoppretter keratinkjedene. K18 bidrar også til å skape mykt, krusfritt og sterkt hår!

Hvis du vil se best mulig resultat, bør behandlingen gjøres på et slitt hår 🙂

K18 Leave-In Molecular Repair Mask er virkelig en av mine favoritter!

K18 Repair Mask
K18 Repair Mask

Dette er et veldig dyrt produkt, men det gjør virkelig jobben sin og er helt enestående!!!! Jeg har nok aldri prøvd et produkt som gjør håret mitt så sunt som denne innpakningen, og bare 4 minutter trenger den å jobbe i håret for å skape et resultat som dette.

Det K18’s maske gjør på 4 minutter er at den behandler, reparerer, styrker håret slik at det blir mykt og lett å gre gjennom. Kjemiske behandlinger, varmeverktøy, hårvask osv. skader håret, men K18 Peptide™ hjelper til med å gjenopprette det :).

Hvordan du behandler håret med K18 Leave-In Molecular Repair Mask er at du starter med å sjamponere håret og da vil jeg anbefale en dypt rensende sjampo og etter at du har gjort det, skyller du ut sjampoen og håndtørker håret med IKKE bruk balsam.

Så begynner du å påføre masken i håret og starter med en pumpe om gangen slik at du ikke overdoserer, det er som sagt et dyrt produkt så du vil at det skal vare en stund. Deretter påfører du produktet fra bunnen og helt opp til toppene og lar det virke i 4 minutter.

Det er viktig at du IKKE skyller ut produktet etter behandling, men når behandlingen er ferdig styler du håret som vanlig eller bare lar håret tørke av seg selv. Behandlingen kjører du de første 4-6 hårvaskene og etter det bruker du masken ved behov :).

K18 Peptide Prep™ pH Maintenance Schampoo

K18 Maintenance Schampoo
K18 Maintenance Schampoo

Denne sjampoen er et mildt produkt som kan brukes i håret ved hver hårvask og har en skånsom, rensende, men optimalisert pH-verdi. Den bidrar virkelig til å skape grunnlaget for et sunt og velstående hår, og det er ingen unødvendige tilsetningsstoffer som forstyrrer balansen i håret eller hodebunnen.

K18 Maintenance Shampoo er perfekt å kombinere med deres Repair Mask som jeg skrev om først, og man får et veldig godt resultat ved å bruke disse produktene sammen :). Sjampoen hjelper til med å bryte ned og fjerne smuss og olje, men produktet tilfører også mye næring til håret.

Så jeg vil virkelig anbefale K18 Maintenance Shampoo til de som har problemer med at håret blir fett! Noe annet som K18 Peptide Prep gjør er at sjampoen beskytter hårets naturlige balanse av fuktighet og protein mot tap som kan oppstå når man vasker håret, samtidig som håret føles mykt, sterkt, sunt og rent :).

Påføring av sjampoen gjøres ved hver hårvask, og da masserer du sjampoen forsiktig og fokuserer hovedsakelig på hodebunnen, og så skyller du grundig! Gjenta hårvasken med denne sjampoen etter behov, og produktet har også en herlig sitrusduft.

K18 Molecular Repair Hair Oil er mitt siste og tredje alternativ

K18 Molecular Repair Hair Oil
K18 Molecular Repair Hair Oil

Dette er en magisk hårolje som virker dypt inn i hårstrået for å reparere skader, noe som resulterer i langvarig styrke og glatthet. Håroljen inneholder solsikkeolje, squalane og hemisqualane som styrker hårets fuktbarriere, noe som igjen reduserer frizz og gir håret mer glans!

Det er også avokadoolje i og den har en veldig høy motstandskraft når det gjelder å bruke varme på håret og tåler så mye som 230°C for så mye varmebeskyttelse er det i denne håroljen, helt fantastisk!

Denne håroljen har to forskjellige nivåer som den virker på, det ene er langsiktig forebygging, og det betyr at molekylær reparasjon betyr at skader på håret og til og med frizz gjenopprettes. Så er det også umiddelbar kontroll, og det betyr at håroljen glatter ut frizz, gir glans og også reduserer spaltede tupper på håret.

Når du bruker håroljen, påfører du 1-3 dråper i fuktig eller tørt hår, jeg hadde begynt å påføre oljen i fuktig hår og deretter om nødvendig hadde jeg påført i tørt. Bruk håroljen i toppene og jobb deg deretter oppover mot midten av håret og la den deretter virke i 4 minutter før du går inn og styler håret :).

Viktig å tenke på ved påføring er at hvis du vil oppnå en langvarig oppbygging, påfør oljen i fuktig hår, og hvis du vil ha en rask effekt, er det tørt hår som gjelder!

Når skal jeg bruke K18?

Hår som har blitt skadet av behandlinger som bleking, permanent, styling, hårvask etc.

Hva betyr K18?

Produktene inneholder 13 aminosyrer som danner en peptidkjede og etterligner naturen, og denne teknikken bidrar også til å gjenopprette svovelbindingene i håret.så återskapa svavelbindningarna i håret.

Hvilket K18-produkt er best?

Jeg vil definitivt si K18 Repair Mask.

Kan du bruke produkter etter K18?

Ja absolutt, så lenge produktet har fått virke i 4 minutter så er det fritt frem for å bruke stylingprodukter :).

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X