Beste Hårolje (Best i Test 2024)

I denne artikkelen vil jeg gi tips om håroljer og hvilke som er mine favoritter og hvorfor! Det tredje tipset vil være et budsjettalternativ :).

Mange er på utkikk etter en god hårolje til håret sitt, og jeg skal prøve å hjelpe deg med å finne den her. Jeg har testet mange håroljer opp gjennom årene og mye fordi jeg har et veldig tørt hår som trenger mye fuktighet, så med min erfaring håper jeg å kunne hjelpe deg!

Jeg har testet alle disse produktene og kan derfor gi dere en ærlig anmeldelse av hva jeg synes :).

Håper jeg kan hjelpe deg med å finne den beste håroljen til ditt hår.

Joico Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil er min absolutte favoritt!

Joico Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil
Joico Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil

Hvis du er på utkikk etter en hårolje som gir deg glans og en fantastisk mykhet i håret, er denne oljen et must! Dette er en hårolje som passer veldig godt til det lyseste håret, og jeg synes det har vært vanskelig å finne håroljer som gir en fantastisk glans på blondt/bleket hår.

Håroljen tilfører næring til håret og beskytter skjøre hårstrå, men produktet gir også mye fuktighet og forebygger krusete hår.

Joico Blonde Life etterlater ingen spor av misfarging i håret og heller ikke når det gjelder det lyseste håret, noe jeg synes er et stort pluss! Håroljen gir som sagt også en helt fantastisk glans, men også glans i håret.

Påfør 1-2 pump i fuktig hår, et tips er å ikke ta mer enn det til å begynne med så du kan kjenne på produktet, overdoserer du kan håret oppleves som fett, så start med den mengden jeg anbefaler eller det som står på produktet.

Har man tørt og krusete hår så synes jeg det fungerer veldig bra å påføre i fuktig hår først, så når håret har tørket pleier jeg å ta et pump til og til og med noen ganger før jeg legger meg legger jeg til et pump til, men det vil jo sørge for at man ikke har et hår som blir fett :).

Min nummer to er Maria Nila True Soft Argan Oil

Maria Nila True Soft Argan Oil
Maria Nila True Soft Argan Oil

Dette har lenge vært en av mine favoritter, True Soft Argan Oil er en nærende og mykgjørende hårolje som både gir fuktighet og næring til håret. Jeg synes denne håroljen fungerer perfekt hvis du har veldig fint hår og er redd for at en hårolje skal tynge håret for mye, da er det True Soft argan Oil du skal investere i!

Håroljen inneholder antioksidanter, noe som er et pluss, og arganoljen absorberes veldig lett og hjelper håret ditt til å bli glansfullt, glatt og produktet reduserer frizz. Dette produktet har også en magisk duft som jeg elsker, men duften av jasmin, liljer og rose!

Jeg kan noen ganger synes at noen arganoljer kan lukte veldig tungt og det er selvfølgelig en smakssak, men jeg personlig elsker når det lukter friskt.

Påføring anbefales i fuktig hår og deretter la lufttørke eller føne produktet, avhengig av hårets kvalitet kan du også bruke det i tørt hår. Jeg anbefaler 1-2 pump og kjenn etter om det trengs mer produkt! Et tips er også å påføre håroljen fra midten av håret til toppene for best resultat.

Alle Maria Nilas produkter er 100 % veganske og har også klimakompenserende produkter, et stort pluss etter min mening med tanke på den verten vi lever i med miljø, dyr som skades osv.

Hvis du er i Ängelholm, ta en tur innom Salong Anders og ta en titt på deres store utvalg av Maria Nila-produkter :).

Mitt tredje tips og budsjettalternativ er Wella SP Luxeoil

Wella SP Luxeoil
Wella SP Luxeoil

Jeg synes virkelig denne håroljen fra Wella er fantastisk, den er veldig rimelig og koster under 200:- for 100ml noe jeg synes er så fint!

Håroljen fra Wella bidrar til å styrke et skadet hår, gir fuktighet, næring og tilfører også glans til håret. Håret blir da mer medgjørlig å ha og gjøre med kanskje nettopp fordi den er blandet med tre forskjellige oljer som argan-, jojoba- og mandelolje :).

Dette produktet har en magisk duft som lukter sååååå godt, helt sprøtt egentlig. Hvis man vil ha en olje som man kan sløse litt mer med synes jeg Wellas hårolje er et perfekt alternativ, jeg bruker nemlig mye hårolje i håret og liker å bruke hårolje før jeg legger meg for å få en ekstra boost til håret.

Når jeg gjør kveldsrutinen min, påfører jeg alltid olje i midten av håret og ut i lengdene for å låse inn fuktigheten, slik at håret ikke tørker ut i løpet av natten :).

Ellers vil jeg si som alternativet over å påføre i fuktig hår, 1-2 pump og så kjenne etter om det trengs mer når håret har tørket, men har du et tykt og krusete hår vil jeg råde deg til å påføre 3-4 pump direkte!

Hvorfor bør du bruke hårolje?

Jeg synes det er viktig å bruke hårolje ofte fordi vi bidrar til å styrke håret regelmessig. Det er spesielt viktig å bruke hårolje hvis du har tørt hår, som har blitt preparert med f.eks. blonding, farging eller spesielt hvis du bruker mye varmeverktøy i håret.

Hårolje kan for eksempel inneholde avokadoolje, arganolje eller sheaolje, og dette er ingredienser som bidrar til å styrke og gi næring til håret. Hårolje er også et godt produkt hvis du ønsker å beskytte håret mot varme, tilføre fuktighet og forebygge krusing.

Hvor ofte du skal bruke hårolje?

Regelmessig bruk er det jeg tror er best for håret, men vanligvis er det nok å bruke hårolje etter vask.

Kan du ta olje i tørt hår?

Absolutt, å bruke hårolje i tørt hår gir en veldig fin glans til håret, men er også veldig bra hvis du vil forhindre frizz.

Kan du bruke hårolje i bunnen?

Jeg synes det er en dårlig idé da hårolje har en veldig fet konsistens, det kan heller se ut som om du har en smeltet smørpakke i hodebunnen.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X