Beste Hårinnpakning (Best i Test 2024)

I denne artikkelen vil jeg skrive om hvilke hårinnpakninger som er mine favoritter og hvorfor :).

Har du også prøvd å finne den beste hårinnpakningen som tilfører mye fuktighet? Jeg har testet mange forskjellige alternativer og kan dermed gi deg noen gode tips og et godt budsjettalternativ.

Alle produktene jeg skal snakke om i dag er testet av meg og derfor kan jeg gi en ærlig anmeldelse!

Jeg håper at jeg kan hjelpe deg med å finne en herlig innpakning som inneholder mye fuktighet!

Mitt første tips er Maria Nila – True Soft Masque (Bäst i Test 2024)

True Soft Masque
True Soft Masque

Denne perlen av en innpakning er magisk, jeg har selv veldig krusete hår som bokstavelig talt spiser fuktighet. Det jeg alltid har søkt i en innpakning er selvfølgelig at håret skal føles godt og reparere seg selv eller hva det trenger, og for meg har det alltid vært å få tyngde i håret og at det skal absorbere innpakningen ordentlig.

Jeg får virkelig den følelsen jeg ønsker ved hjelp av Maria Nilas True Soft innpakning, jeg påfører den i håret og lar den virke i ca 5-10 minutter og den gir effekt umiddelbart! Jeg kan synes det er bra at man ikke alltid føler at den må sitte 20-30 minutter før den gir effekt. Etter at jeg har tørket håret og skal børste gjennom det så får jeg ingen motstand men det er lett å gre gjennom det, veldig harmonisk følelse synes jeg :).

Ofte når jeg har kunder som bleker håret så er det lett at når man sitter i sjamponeringen så tetter håret seg og selvfølgelig når håret nettopp har blitt behandlet med bleking som sliter mye på håret, men etter det tar jeg ofte i True Soft Masque og det klarner opp med en gang og da har jeg hatt veldig vanskelig for å rede ut håret til kundene mine før jeg begynte å bruke hårinnpakningen. Så det er et must nå for tiden på håret deres og også mitt!

True Soft Masque har en mykgjørende arganolje som inneholder antioksidanter og fettsyrer som gjør at innpakningen bevarer fuktigheten, styrker håret og gir en utrolig glans. Denne innpakningen reduserer fargetapet som oppstår når du vasker håret og også bruker varmestyling, og beskytter også mot UV-stråling.

Jeg synes det er passende å bruke innpakningen en gang i uken, men jeg som bare vasker håret ca. en gang i uken synes det holder med annenhver uke. Du kan rett og slett kjenne etter hva som passer deg og hva håret ditt trenger.

Noe som jeg må nevne når det gjelder alle Maria Nilas produkter er at de er 100% veganske og at de er fri for parabener og sulfater. Det er viktig at du holder styr på at disse stoffene ikke er i produktene dine. Emballasjen deres er også klimakompensert!

Min nummer to er Kérastase Resistance Masque Force Architecte hair mask

Kérastase Resistance Masque Force Architecte Hair Mask
Kérastase Resistance Masque Force Architecte Hair Mask

Jeg må si at jeg er veldig imponert over denne innpakningen. Noen ganger kan jeg føle at mange innpakninger bare gir effekten av å gjøre håret mykt, men de glemmer lett å få frem glansen som de fleste liker eller rett og slett å kunne rette ut håret raskt og enkelt.

Der synes jeg at Kérastase innpakning virkelig oppfyller disse ønskene, den fukter, nærer og mykgjør slik at håret får den næringen det trenger. Jeg opplever også at håret ikke blir skittent like fort når jeg har brukt innpakningen, noe som er et skikkelig pluss og at det også er veldig tørt!

Pakken inneholder arganolje & aminosyrer som etterlater håret mykt og med en naturlig glans. Noe jeg kunne ønsket meg er at den kunne hatt litt mer pleiende ingredienser i seg som gjør at den går inn og jobber litt mer med håret. Vil anbefale denne innpakningen til deg som har litt tykkere hår, for den kan nok lett bli litt fet hvis du har et hår med veldig tynne og fine hårstrå.

Et tips er også hvis du bruker hair extensions å ikke legge innpakningen for tett inntil festene for da kan de absorbere litt for mye fuktighet og dermed skli litt ned, så prøv å unngå det 🙂

Mitt tredje og siste tips er Björk – Fukt Treatment

Fukt Treatment
Fukt Treatment

Hårinnpakningen fra Björk har alltid vært en av mine favoritter, jeg liker produktene deres veldig godt, og fuktinnpakningen er en skikkelig hit! Den har en litt bedre pris enn de tidligere produktene jeg har anmeldt, men det er kanskje ikke et budsjettalternativ. Jeg ønsker ikke å anbefale noe jeg ikke står for og jeg føler ikke at hårinnpakninger til 100-150 kroner er noe jeg står bak og kan skrive om.

Dette er en innpakning som pleier og fukter håret intensivt, og den er perfekt hvis du har tørt, krusete, farget hår eller hvis du føler at håret er livløst. Fuktighetsinnpakningen inneholder arganolje og solsikkeolje som bidrar til å bevare fuktigheten i håret, den fungerer på alle hårtyper, men tynger ikke ned selv om den gir fuktighet.

En annen ting er at den inneholder bjørkeekstrakt som virker beroligende på hodebunnen. Når du påfører innpakningen, er det bra om håret er nyvasket og deretter håndkletørt før du påfører hårinnpakningen. Masser produktet inn i hodebunnen og deretter i lengdene, la det virke i 3-10 minutter, skyll ut og avslutt med balsam.

Sammendrag med hensyn til hårinnpakning

Hvis du vil ha sunt og friskt hår, er det ikke vanskelig å oppnå det. Det er ikke vanskeligere enn å faktisk bruke pleiende produkter, og det er her en god hårinnpakning kommer inn og kontrollerer problemet. Gjør dette en gang i uken, og da mener jeg konsekvent, slik at du har det som en rutine.

Det fungerer ikke å behandle en gang i måneden hvis du vil at håret skal ha det bra og reparere seg selv, men du må få det inn i en rutine hvis du vil se et resultat på håret ditt. Avhengig av hva håret ditt trenger og hvilken type hår du har, finnes det innpakninger som passer ditt hårs behov. Jeg har forskjellige innpakninger avhengig av hva jeg føler at håret mitt trenger den dagen, så du kan for eksempel bruke en innpakning for krøllete hår den ene gangen og neste gang kan du bruke en hårinnpakning som gir mye fuktighet.

Et tips jeg har hvis du vil oppnå et enda bedre resultat på håret ditt, er å bruke samme merke på hårproduktene dine fordi det gir enda mer effekt. Så f.eks. bruker du True Soft Masque (hårinnpakning) så kan det være mer effektivt å også bruke deres sjampo og balsam sammen med innpakningen og etter at du har håndkletørket håret så bruker du deres hårolje fra samme serie, det er et hett tips :).

I hvilken rekkefølge skal du bruke hårinnpakning?

Vask alltid håret med sjampo to ganger, pakk inn og avslutt med balsam.

Hva er forskjellen mellom balsam og hårinnpakning?

En innpakning går mer i dybden og virker, og en balsam er mer en avslutning på “behandlingen”.

Er det nødvendig å bruke balsam etter innpakningen?

Ja er det viktig å avslutte med en balsam etter bruk av en hårmaske fordi den lukker skjellaget slik at alle næringsstoffene i masken blir værende i håret.

Hvor lenge bør en hårinnpakning vare?

Noen innpakninger er hurtigvirkende og trenger bare å sitte i 3-5 minutter, mens andre kan trenge å sitte i håret i 10-20 minutter. Du kan også sove med innpakningen, men så snart håret har tørket, slutter innpakningen å virke.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X