Beste Hårbørste (Best i Test 2024)

I dette innlegget vil jeg gi dere tips om hårbørster og hvilke tre som er mine favoritter og hvorfor. På denne nettsiden gir jeg mange tips om hårpleie og den kategorien inkluderer selvfølgelig også en god hårbørste, jeg synes det er viktig å ha en børste som ikke sliter for mye på håret og man kan også gjøre mange pleiebehandlinger ved hjelp av en hårbørste :).

Den hårbørsten som er skånsom mot håret er en grisehårsbørste, den er lett og smidig i håret men er samtidig undersøkende, noe som selvfølgelig er viktig der den kan komme ned til «roten» slik at vi kan sortere ut når håret og lagt seg mye, det grisehårsbørsten også gjør er at den hjelper til med å fjerne døde hudceller og flak i hodebunnen. Dette resulterer i at håret får nytt liv og kan starte på nytt!

Min nummer ett är HH Simonsen Gloss Brush Black

HH Simonsen Gloss Brush Black
HH Simonsen Gloss Brush Black

Først og fremst elsker jeg denne hårbørsten så mye haha, denne grisebørsten har ultra-fleksibel bust med ekte villsvinhår. Hårbørsten har en 3D konveks, noe som betyr at puten som piggene sitter på er formet slik at den følger hodet og gir en optimal effekt uansett hvilken vinkel du børster håret i ved hjelp av 3D-puten. HH Simonsen Gloss Brush er veldig enkel å dele håret i seksjoner og sortere det, når du bruker en god piggbørste hjelper vi håret til å bli sterkt igjen og får også en fin glans.

Noe som jeg synes er et skikkelig pluss er at de små piggene som er runde på hårbørsten er med på å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen vår og det synes jeg er viktig, at vi faktisk også kan stimulere blodsirkulasjonen ved hjelp av en hårbørste :).

Denne hårbørsten kan brukes i både tørt og vått hår, også et pluss å ha en og samme hårbørste som fungerer både når håret er tørt og fuktig. Noe jeg også setter pris på med hårbørsten er at alt hår setter seg fast i børsten (det skal man ikke være redd for) men noen hårbørster som jeg har hatt setter seg halvt i børsten og halvt på gulvet, så den suger bare opp alt håret noe som også er supert!

Det var vel det meste jeg hadde å skrive om HH Simonsens hårbørste og jeg synes virkelig den er verdt pengene sine, absolutt ingen overpris men en rimelig penge for en virkelig god hårbørste som også er snill mot håret :).

Min nummer to er Mason Pearson Handy

Mason Pearson Handy
Mason Pearson Handy

Dette er en skikkelig klassiker, men en dyr vare, og da snakker vi selvfølgelig om hårbørsten fra Mason Pearson. I dag skriver jeg kun om hårbørster som har villsvinhår som «bust» og akkurat denne hårbørsten er en litt mindre størrelse som da er laget av etisk villsvinhår og hvor den er designet for å sortere ut håret og rense håret.

Jeg vil anbefale deg som har en middels lengde/hår til skuldrene å bruke denne hårbørsten og hårtypen anbefales til deg som har fint hår, man kan også si et typisk skandinavisk hår. Den har en perfekt størrelse til å slenge ned i håndvesken hvor den også passer greit.

Hårbørsten fra Mason Pearson stimulerer også blodsirkulasjonen i håret, noe som dere vet er et pluss, pluss, pluss og jeg vil si at det er en stor fordel med børster som disse for å få et sterkt hår med fin glans! Noe som jeg synes er veldig kult og som egentlig bare indikerer kvaliteten og erfaringen denne børsten har, er at den har over 130 års håndverkstradisjon der de er laget i England.

Hårbørstene er selvfølgelig utviklet ved hjelp av ulike teknikker og utvikleren Mason Pearson, og der har de jobbet for å få hårbørsten til å vare livet ut, og brukt mye tid på nøye design, men jeg skjønner at prisen føles saftig, men det er egentlig når man først skal kjøpe en børste som dette, så er det bare det at man ikke mister den haha.

Bruken av denne hårbørsten for at den skal gi full effekt høres ut som at du bør børste håret hver dag med ca 100 strøk slik at håret blir styrket og får frem glansen.

Tips nummer tre och även mitt budgetalternativ är Wetbrush Go Green Treatment

Wetbrush Go Green Treatment
Wetbrush Go Green Treatment

Det er på tide med mitt budsjettalternativ, og hvis vi skal se på budsjett, er dette min favoritt hver dag i uken! Hårbørsten fra Wetbrush er en undersøkende glansbørste som passer til alle hårtyper, og den hjelper til med å løse opp de absolutt verste flokene uten å forårsake smerte, og hvor flott er ikke det?

Den er en miljøvennlig hårbørste men også biologisk nedbrytbar, og det betyr at det er en plantestivelse som da naturlig vil brytes ned på en søppelfylling i løpet av 5 år noe som er skikkelig kult synes jeg, vi må jo også begynne å tenke på fremtiden vår og miljøet og da blir jeg så sykt imponert når folk kommer opp med slike ting som denne hårbørsten!

Hårbørsten har syntetiske villsvinhår som hjelper til med å fordele den naturlige oljen som vi har i håret, noe som resulterer i at håret blir skinnende og fint. Hårbørsten glir veldig lett gjennom håret og fjerner det faktum at den klistrer eller rykker i håret, noe som da kan føre til slitasje på håret, så det er et pluss etter min mening :).

Selve puten i denne hårbørsten og nå mener jeg den rosa børsten deres for den heter om jeg skal skrive hele navnet Wetbrush Go Green Treatment & Shine Watermelon Oil og det den rosa børsten gjør er at selve puten er fylt med vannmelon som gir næring til håret helt fra hårrøttene og ut til endene. Dette resulterer i at problemer som irritasjon i hodebunnen, men også tørrhet, fjernes. Dette er noe annerledes og litt nytt vil jeg si, og jeg liker det veldig godt! Som sagt, jeg elsker denne hårbørsten også, og den er perfekt for hele familien og barn som er ekstremt ømhårete :).

Håper du fikk noen gode tips, og at du kan finne en ny favoritthårbørste!

Er grisebust bra for håret?

Hvis du er ute etter en skånsom hårbørste som du vil skal vare livet ut, vil jeg definitivt si ja!

Er det bra å børste håret ofte?

Ja, det vil jeg si, minst to ganger om dagen. Hvis du for eksempel har glatt hår, kan det være bra å børste håret litt oftere.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X