Beste Fargeinnpakning (Best i Test 2024)

I dette innlegget vil jeg gi dere tips om fargeinnpakning og hvilke to som er mine favoritter og hvorfor. Dette produktet er et veldig fleksibelt og morsomt produkt, det produktet gjør er bl.a. å vedlikeholde fargen, noe som betyr at du ved hjelp av en fargepakning forbedrer fargen slik at den holder seg frisk og fin mye lenger.

Hvis du ønsker en kald blond tone på det blekede håret ditt, er en fargepakning med kalde pigmenter perfekt å bruke for å holde fargen fin lenger, eller hvis du er brunette og du kanskje har et hår der fargen lett vil slippe (det er helt avhengig av hvilken hårtype du har) så er en fargepakning flott å supplere med der også :).

Det kan også være at man av og til vil gjøre noe “crazy” og legge på en fargebombe som det også kalles, en mer crazy farge som for eksempel rosa eller en fin ferskenfarge, som også vaskes ut etter noen vask. Det er altså mange spennende ting man kan gjøre med fargeinnpakning, og det positive er at det er et omslag så det er ikke noe som sliter på håret, men heller pleier håret!

Min favoritt er Colour Refresh fra Maria Nila

Colour Refresh Maria Nila
Colour Refresh Maria Nila

Colour Refresh-innpakningen er sååå bra, jeg jobber med det produktet nesten daglig i salongen! Fargebomben kan også kalles at den fukter håret, noe som er et stort pluss, og at den også tilfører fargepigmenter slik at fargen holder seg frisk og glansfull mellom fargingene dine.

Hver gang du vasker håret med Colour Refresh styrker du hårfargen, noe som også betyr at fargen styrkes mer og mer etter hver vask, men vil bare legge til at håret ikke blir “mettet” av fargepakken, men gir mer glans hele tiden og glans.

Maria Nila tilbyr masse forskjellige farger med deres Colour Refresh og jeg har noen favoritter som inkluderer Pearl Silver som er superfin å ha på et bleket hår hvor man ønsker innslag av kaldere toner på lokkene, og jeg er allergisk mot når man f.eks. bruker silver shampoo og håret blir blått/lilla.

Bruker man Colour Refresh og deres Pearl Silver, får man et utrolig jevnt og fint resultat og håret blir fuktet og ikke uttørket som det kan bli med en sølvsjampo. Pearl Silver brukes på det absolutt lyseste håret, men hvis du vil ha en kald tone selv om du er mellomblond, er deres Cool Cream også fantastisk og den har lyshetsmodus 8 og Pearl Silver brukes på lyshetsmodus 9 eller 10.

Jeg kunne fortsatt i det uendelige om alle de forskjellige fargene, men jeg må gå videre til påføringen, som gjøres etter at du har sjamponert håret. Deretter tørker du det med et håndkle, eller bare klemmer ut så mye vann du kan. Deretter tar du et par pump og påfører i hele håret og avhengig av hvilken intensitet du ønsker, kan innpakningen sitte mellom 3-10 minutter avhengig av hvilket resultat du ønsker :).

Etter at du har skyllet ut fargepakningen, påfører du balsam som lukker skjellene igjen og gir et mykt resultat.

Nummer to er Revlon Nutri Color

revlon nutri color
Revlon Nutri Color

Jeg har jobbet mye med denne fargepakningen før, og jeg synes også den er veldig bra, den er ikke helt på høyde med Colour Refresh haha, men god nok til å anbefale den, absolutt! Dette er også en innpakning så det er alltid et stort pluss for meg, når den er pleiende for håret og gir en intens farge når du påfører den i håret.

Fargebomben fra Revlon inneholder ingen sulfater eller parabener og det er et pluss, på samme måte som Maria Nilas fargepakker har Revlon et bredt spekter av forskjellige farger som man kan påføre i håret, det finnes også en fargepakke som er nøytral som man kan blande alle fargene med slik at de ikke blir så intense hvis man ikke ønsker det :).

Vi sier f.eks. at du vil ha en “ferskenfarget” tone i håret og når du er ferdig føler du at fargen har blitt veldig intens og får litt panikk… da vil jeg absolutt anbefale å kjøpe en fargepakning som du kan blande ut den andre tonen med hvis du er redd for et intenst resultat.

Det er tross alt bare en fargepakning så den vaskes ut etter et par hårvaske, men du skal også vite at avhengig av hvilken type hår du har, så setter fargen seg mer intenst og sitter lenger enn på en del andre hår. Selv har jeg et krusete hår, og da må man være “forsiktig” fordi den legger seg bedre på håret vårt og varer lenger før den vaskes ut.

Når det gjelder de nøytrale fargene har du ingenting å bekymre deg for, men hvis du en lørdagskveld får en idé om at det hadde vært gøy å ha rosa hår en kveld ute på puben, bør du tenke på å finne ut hvilken hårtype du har :).

Påføring gjøres på samme måte som forrige produkt, i håndkletørt hår eller grundig utfiltret. Påfør deretter fargepakken og la den virke i ca. 3 minutter, og hvis du ønsker en dypere tone, lar du fargebomben virke i ca. 15 minutter.

Håper du har fått en god beskrivelse av fargepakker og hva de gjør og gir for effekt og resultat og hva man bør sjekke ut før man går for sin “crazy colour” ;).

Hva er den beste fargepakningen?

Jeg liker definitivt Maria Nila Colour Refresh.

Må man vaske håret før man påfører en fargebombe?

Det trenger du ikke, men resultatet blir veldig ujevnt og du bruker unødvendig mye produkt. Påfør mellom sjampo og balsam.

Hvor lenge varer en fargepakning?

Alt avhenger av hårtypen din, men omtrent 8-10 vasker.

Hvordan fjerner jeg fargen fra en fargeinnpakning?

Jeg foreslår at du blander bikarbonat og sjampo i en bolle og påfører det i vått hår. Masser inn et skum slik at det kommer over hele håret, og etter hvert vil du se fargen renne ned i brønnen.

Legg igjen en kommentar

Få personlig hjelp - DM på Instagram!

X